Notícia

El Col·legi Hernández viu un any més el 'Halloween'

Com ja es tradició el Col·legi Hernández realitza activitats per al dia de Halloween, una festa pagana que se celebra la nit del 31 d’octubre, vespra del dia de Tots Sants. Té les seues arrels en l’antic festival celta conegut com Samhair, que significa “fi de l’estiu” i indica el final de la temporada de la collita a Irlanda.

El nostre centre commemora aquesta festa al llarg de tota la setmana, en la qual tots els alumnes de les diferents etapes fan activitats dins d’aquesta temàtica. Els resultats de tots aquests treballs es mostren a la resta de la comunitat educativa a través d'exposicions pels corredors. Finalitzem els actes amb un Festival Plurilingüe, emmarcat dins de les activitats de Porfolio Europeu de les Llengües realitzat pels alumnes de primària.

També ha tingut lloc el famós “concurs de carabasses”, del qual sempre quedem gratament sorpresos per l’alta participació de l’alumnat i les seues famílies, la qualitat i l'enginy d’aquestes terrorífiques creacions.

Però no hem deixat de costat les nostres tradicions. Aquest any recollides en la campanya “per tot sants, montres valencians”. Un any més hem recordat monstres com el Butoni i l'Home del Sac, i els alumnes del primer cicle de primària han aprés a cuinar panellets.

Una vegada més, volem donar l’enhorabona i les gràcies a tota la comunitat educativa del centre per la seua gran implicació.

Col·legi Hernández