Notícia

Whatsapp o Telegram per a les comunicacions de Castelló

El govern municipal de l'Ajuntament de Castelló, s'ha fixat com un dels objectius per aquesta legislatura l'ús de les noves tecnologies per a garantir més transparència i una millor comunicació amb la ciutadania. Amb eixa finalitat ja treballa en el portal de la transparència, un espai que en un breu termini de temps començarà a oferir de manera progressiva tota la informació rellevant relacionada amb aspectes com l'organització de l'Ajuntament, el personal, la seua economia, la contractació, l'urbanisme, els impostos i altres publicacions d'interés perquè qualsevol castelloner i castellonera puga conèixer amb tot tipus de detall, totes les dades de la transparència, també s’està treballant en un nou espai digital ‘EL MIRAGALL’ on tindrà cabuda tota la informació no sols de l'Ajuntament, també de les associacions i col·lectius.
 
Com un gest més d'aquest ferm compromís amb la millora dels serveis municipals, l'Ajuntament ha activat un nou servei de comunicació amb el ciutadà mitjançant les conegudes aplicacions de missatgeria instantània anomenades ‘Whatsapp’ i ‘Telegram’. El sistema d'enviaments de missatges es farà via ‘llistes de difusió’, la qual cosa fa possible que l'usuari amb el simple gest de donar d'alta el telèfon del servei com a contacte o esborrant-lo de la seua agenda, puga decidir en cada moment si vol rebre o no les comunicacions oficials del seu Ajuntament.

El procediments per sol·licitar l'alta són extremadament senzills.

En el Whatssap, l'usuari afegeix a la seua llibreta de contactes el número del servei ‘662 65 23 53’ com a ‘Whatsapp Castelló’ per exemple, i envia el missatge ‘ALTA’, amb la qual cosa l'administrador del servei pot incloure'l a la llista de difusió corresponent. Si l'usuari més endavant decideix no rebre més informació via whatsapp, sols ha de donar de baixa el telèfon del servei de la seua agenda sense necessitat de fer cap acció més.

En el Telegram, l'usuari ha de buscar en el cercador del xat @elmiragall, una vegada aparega el nom sols cal seleccionar i adherir-se, per donar de baixa es pot fer des de la mateixa aplicació.

L'alcalde, Óscar Noguera, ha declarat que "amb aquest servei anem fent realitat cada dia el nostre compromís de ser més àgils en la comunicació i millorar el servei d'atenció i informació als nostres ciutadans i ciutadanes, i fer que l'Ajuntament de Castelló siga un Ajuntament modèlic en transparència i informació".
 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny