Notícia

El CEIP Severí Torres amplia l'horari d'atenció al seu alumnat

El CEIP Severí Torres comença el present curs una nova etapa, encetant la Jornada Flexible.

Aquest nou horari (flexible) facilita a les famílies major conciliació, ja que el període lectiu comença a les 9’00h i finalitza a les 14’00 h, però l’alumnat que així ho desitge podrà quedar-se al menjador fins a les 15’30h o bé realitzar diverses activitats extraescolars fins les 17’00h.

Les activitats extraescolars (15’30h-17’00h), estan organitzades, tant per l’empresa encarregada del menjador (Medi Ambient, Manualitats, Foment Lector, Ball, Jocs Esportius, Biblioteca Tutoritzada, Cinefòrum, Ludoteca...), com per diferents associacions locals (Estimulació Musical, Futbol, Patinatge, Escacs, Jocs Populars...) i pares/mares voluntaris/es (Jocs de taula).

Amb la finalitat d’ampliar l’oferta d’aquest servei d’extraescolars, l’AFA, el mateix Centre i l’Ajuntament han mantingut reunions periòdiques durant el passat i l’actual curs i han treballat de manera conjunta i, així continuaran fent-ho perquè es puguen oferir dins d’aquest horari i de manera gratuïta (tal i com marca la normativa), unes extraescolars que d’altra manera serien de pagament per a les famílies.

Aquestes activitats, actualment, són: teatre, tennis i gimnàstica rítmica, però en funció de la seua evolució i del que entre les tres entitats puguem aconseguir, l’oferta d’aquestes podria augmentar al llarg del present curs o per al proper.

Des d’ací vos convidem a participar d’aquest projecte, bé com a associacions, bé com a voluntaris/voluntàries o fent-se socis de l’AFA per enriquir més aquestes activitats i aquest projecte.

Al mateix temps, aprofitem per agrair l’esforç i la participació de les associacions i entitats locals.

Treballem entre tots i totes per una escola pública i de qualitat.

AFA, Ajuntament i CEIP Severí Torres


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny