Notícia

Castelló – Barcelona – Madrid - Hong Kong – Beijing – Shangai - Jeju

Isla de Jeju
Isla de Jeju / Imagen de hsunny78 en Pixabay
Banda Simfònica Lira Castellonera

Ha arribat el dia. Desprès d’any i mig de música, il·lusions i preparatius, el projecte ELS ANELLS INGRÀVIDS es farà realitat el proper dimecres dia 7 quan 79 castelloners i castelloneres començaran un viatge d’emocions i experiències apassionants. Un recorregut de milers de quilòmetres que en diferents grups passaran per les ciutats esmentades fa un instant.

La Lira Castellonera, després de la seua brillantíssima actuació al Certamen de Bandes de Música, emprèn una nova fase del projecte; La participació al JIWEF de l’illa de Jeju a Corea del Sud del 8 al 16 d’agost.

La Lira actuarà en 5 concerts amb programes diferents i acompanyant solistes internacionals, com Eric Aubier, YehShu Han, Rex Richardson, Spanish Brass o Alberto Urretxo entre d’altres.

La Societat Musical Lira Castellonera i el seu president J. Vicente Climent, volen fer públic l’agraïment a totes les persones, entitats i associacions locals i forasteres que han cregut i recolzat el projecte amb un esperit altruista encomiable i exemplar. De manera especial gràcies a l’Ajuntament i a la Corporació Municipal per facilitar la fluïdesa i l’empatia amb la nostra Societat Musical. I com no, als membres de la banda que han col·laborat desinteressadament al llarg del temps que ha durat el projecte fins hui i que no viatjaran.

Animem a tothom que encara no ho haja fet a seguir col·laborant per tancar l’última fase del projecte i obtenir el llibre commemoratiu, ELS ANELLS INGRÀVIDS.

El nostre poble ens ha donat la confiança per fer història. A tothom, moltíssimes gràcies.

SM Lira Castellonera