Notícia

Programa de sensibilització i prevenció de la violència de genere a l'escola

TALLERS AMB JESSICA I SUSANA (NORA):

29 i 30 DE MAIG PER A SECUNDARIA. 2º ESO I 3º ESO.

(IES , HERNÁNDEZ i ST DOMENECH)

TALLERS MARTA PEREIRA:CONTACONTES ;

«UN LUGAR DEL MUNDO»

12,13,17 I 18 DE JUNY PER A PRIMARIA. (Un total de 12 tallers)

Hernández: 1 taller per cicle( 1r y2n,3r i 4t, 5é 6é)

St. Domenech : 1 taller per cicle(1r y2n,3r i 4t, 5é 6é)

Severí Torres: 1 per curs( de 1r a 6é)

Quan pensem en Violència de Genere, solem pensar en dones dretes i fetes, en quant ja no hi ha remei , l’autoestima és nul·la i els ulls són color morat fosc... I sovint arribem tard, arribem tard per què no hem posat a les mans i al cor dels nostres menuts i menudes, prou eines per a que açò no torne a passar. I quant és prou? Com de menuts i menudes hem de ser per començar a treballar en el nostre jo Futur?

Doncs li hem donat unes quantes voltes i hem decidit invertir els diners del PACTE D’ESTAT DE VIOLÈNCIA DE GENERE ALS AJUNTAMENTS, en el FUTUR. Fent protagonistes als xiquets i xiquetes del nostre poble mitjançant un «PROGRAMA DE SENSIBILITZACIÓ I PREVENCIÓ DE VIOLÈNCIA DE GENERE A LES ESCOLES»

I per això tenim preparades unes Jornades de sensibilització a les escoles, uns Tallers amb Marta Pereira http://www.matapereira.es per primaria i uns tallers de sensibilització i escenificació de l’obra de teatre Nora, amb Jessica Fortuny(actriu i escriptora) i Susanna Tronchoni (tècnica d’igualtat). Creguem necessari i imprescindible, que durant tota l’etapa d’infantessa i d’adolescència es tracten temes d’igualtat i de prevenció de la violència de Genere, autoestima, empoderament, emocions... I creguem que els contes i el teatre és una bona elecció i un bon format per treballar-ho, i l’escola el millor lloc. L’alumnat, de primaria i d’ESO, de totes les escoles del poble és beneficiarà d’aquest programa.

VOLEM treballar la igualtat i la prevenció de la Violència de genere a traves del teatre, dels contes, de les Titelles i intentar arribar i treballar aquests aspectes d’una manera lúdica i entretinguda, des dels 6 fins als 14 anys. Per què ELLS I ELLES són el FUTUR i la prevenció de la violència és tasca de tothom.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny