Notícia

Procés d'admissió a les escoles per al curs 2019-2020 i consulta de vacants

/ Imatge: pixabay.com

El procés d'admissió és el tràmit que segueixen les famílies per a incorporar els fills i filles per primera vegada al sistema educatiu valencià o quan decideixen canviar de centre per qualsevol motiu. Una vegada s'obté una reserva de lloc escolar a través del procés d'admissió, comença el període de matriculació. Les xiquetes i els xiquets que han nascut l'any 2013 podran matricular-se en primer curs d'Educació Primària, els nascuts en 2016 ho podran fer en el primer curs del segon cicle d'Educació Infantil (Infantil de 3 anys) i els nascuts el 2017 en les aules de 2 anys, als municipis on estan establertes.

En aquest espai tens la informació sobre com es realitza el procés d'admissió, qui et pot orientar en el centre educatiu i com pots formar part activa de la comunitat educativa d'un centre.

Ací tens amb detall el procés d'admissió.

 

Ací tens enllaç a l'aplicació de consulta de vacants (a partir del 9 de maig).

Picant en la imatge de baix pots anar a l'espai on podràs seleccionar la informació per centre o per localitat, però és molt important incloure els accents en el nom dels centres o de les localitats.

Font de la informació: http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/centres-educatius


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu