Notícia

La Plataforma per la Dignitat del Llaurador convoca una manifestació a valència

/ Foto: Joanjo Puertos

Nova manifestació per la defensa de la nostra citricultura, convocada per la Plataforma per la Dignitat del Llaurador per al 7 d'abril a les 11.00 hores a l'Estació del Nord a la Delegació del Govern de València.

En la darrera reunió del Consell Agrari de Castelló, es va acordar sumar-se a la Plataforma per la Dignitat del Llaurador i convida a participar en aquesta nova manifestació que se celebrarà el proper diumenge, 7 d'abril.

La manifestació comptarà com la de Benifaió amb l'assistència d'alcaldes, regidors, representants dels sindicats, entitats del sector agrari i veïns i veïnes del País Valencià.

Els organitzadors de la manifestació la Plataforma per la Dignitat del Llaurador en acabar llegiran davant de la Delegació del Govern un manifest demanant defensar la citricultura Valenciana de la competència deslleial dels productors de països tercers respecte de la UE.

Des que començaren aquestes mobilitzacions s'hi han anat sumant accions de tots els agents implicats en l'agricultura i la citricultura valencianes, hem vist com han prosperat mocions municipals i interpel·lacions parlamentàries que han aconseguit el recolzament unànime de tot l'arc parlamentari fent que alguna cosa comence a canviar en la percepció del govern espanyol per reclamar davant els socis de la UE.

Lluís Piqueras, Regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Castelló ens comenta que "per al futur més immediat, caldrà pensar en què hi podem fer nosaltres per millorar les estructures agràries, els processos i tractaments dels nostres cultius i els canals de la seua comercialització per obtenir unes collites més saludables, més rendibles i més competitives en uns mercats cada dia més globalitzats i oberts".


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu