Notícia

Demanem la col·laboració ciutadana per al bon ús dels contenidors de RSU del camí de Santa Anna

Atenent els suggeriments de la ciutadania i de la Policia Local, des de finals de 2015 canviàrem d'ubicació els contenidors del camí de Santa Anna, per la seguretat dels usuaris i perquè tingueren prou espai per fer les operacions d'abocament amb total seguretat i lluny de l'encreuament de la carretera.

Des d'aleshores s'han produït múltiples situacions que hem anat solucionant. Però, en les darreres setmanes hem observat que s'han incrementant notablement els abocaments inadequats en aquests contenidors i al seu voltant; malgrat hi haver indicadors i cartells per a dirigir-se a l'Ecoparc quan les deixalles no siguen les que corresponen als quatre contenidors (verd, groc, blau i gris), situats al vial lateral del camí de Santa Anna, que comunica amb el camí a la 'fàbrica'.

Una vegada més apel·lem al civisme i la col·laboració ciutadana per a eliminar aquests abocament inadequats, per incívics i insolidaris, i recordar que els enderrocs, els mobles, els sanitaris, la brosta i d'altres deixalles més perilloses cal dipositar-les a l'Ecoparc (situat al camí vell de la Pobla, prop de la Cooperativa del Camp).

En la notícia podeu veure fotografies que hem recollit en l'últim mes - fruit dels controls establerts i de la col·laboració ciutadana- que ens avergonyeixen col·lectivament, que ens han ajudat a trobar els responsables i que no voldríem que es tornaren a repetir.

Des de l'Àrea de Medi de l'Ajuntament es vol remarcar la necessitat de col·laborar en la correcta gestió dels residus domèstics.

Així mateix, els recordem l'horari de l'Ecoparc i el del més pròxim quan el d'ací està tancat que és el d'Alzira i que els dies 1 i 15 de cada mes tenim recollida de 'trastos'.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu