Notícia

Concert Quartet de Llevant. Els Anells Ingràvids

/ Imatge: pixabay.com

Dins del projecte Els Anells Ingràvids la SM 'Lira Castellonera' us fem la proposta d'escoltar a un bon quartet de clarinets: Quartet de Llevant, on un dels components és membre de la nostra Societat i veí el nostre poble.

Us animem a vindre el proper dissabte 30 de març de 2019 a les 19.30h a l'Auditori Rex i que gaudiu d'aquest concert.

QUARTET DE LLEVANT

Quatre joves clarinetistes formen un quartet de clarinets, fruit de la seva amistat i preocupació per la música de cambra. Els seus membres són músics valencians. Santi Llopis, Héctor Díez i Toni Ventura són de Xàtiva i Jose Vicente Someño és de Villanueva de Castellón.

Des de la seua formació han sigut convidats a realitzar concerts i audicions didàctiques per tota la Comunitat Valenciana i la resta d'Espanya. Anys més tard, també a Europa, tant en grup com a solistes. Han participat en concursos nacionals de música de cambra obtenint meritoris resultats, entre els que destaca el 1r premi obtingut en el Concurs internacional per a Quartets de clarinet de l'Acadèmia “Clarinetissim” d’Albaida en 2015.

En 2011 van gravar el seu primer CD titulat "Canya Negra", que recull repertori que va des de la música barroca de Händel i Bach, fins a la música de compositors contemporanis.

Van ser artistes convidats per a la primera i segona edició del Curs Internacional de Clarinet "Ciutat de Xàtiva", compartint escenari amb artistes com J. Fenollar, J. Carlos Gonzàlez, J. Franch Ballester, Calogero Palermo, A. Fraioli i Jonathan Cohler.

En l'actualitat realitzen una important activitat interpretativa i pedagògica en diferents escoles de música, conservatoris, bandes i orquestres.

L’espectacle que oferiran el proper dissabte 30 de març “De Cai a Sevilla. Música nacionalista espanyola del segle XX” és un viatge musical per la música espanyola, de diferents compositors i estils que ens faran gaudir de la gran bellesa i força d’aquesta música.

Aquest concert serà el preàmbul de la seua gira europea que els portarà a fer música a diferents ciutats a Alemanya, baix el patrocini del prestigiós constructor de clarinets alemans “Schwenk & Seggelke”, firma de la que són artistes.

Societat Musical 'Lira Castellonera'