Notícia

El Ministeri d'Educació otorga el 'Segell Vida Saludable' al Col·legi Hernández

El passat 21 de juny en Madrid, el Ministeri d'Educació va publicar al Butlletí Oficial de l'Estat els centres als quals otorga el Segell Vida Saludable, són 73 col·legis i instituts de tot l'Estat, una distinció amb la qual es reconeix el compromís ferm dels centres amb l'aprenentatge de la salut a l'àmbit educatiu, les pràctiques de vida saludable i una educació física que permeta el desenvolupament personal i social al llarg de l'escolarització dels alumnes.

En aquesta primera convocatòria han participat 208 centres públics, 46 concertats i 25 privats, de tots aquests han obtingut el Segell Vida Saludable 59 centres públics, 8 concertats i 6 privats.

Per a poder optar a aquesta distinció és indispensable elaborar un programa educatiu que incloga estils de vida saludable en alimentació, pràctica d'esports, incidint en la higiene i la prevenció, així com en el treball en valors i respecte al nostre entorn i a nosaltres mateixos.

Una de les principals motivacions ha estat detectar possibles situacions de risc amb el consum de substàncies additives o trastorns alimentaris, com anorèxia o bulímia.

A tots els membres de la Comunitat Educativa, que sense els quals seria impossible fer tot açò, ENHORABONA!!!