Notícia

Els escolars de Secundària omplin el Teatre Ideal representant obres de teatre en anglès

Els escolars de Secundària de Castelló omplin el Teatre Ideal per assistir i participar la representació d'obres de teatre en anglès.

Obres de teatre en anglès, per què els escolars de Secundària de Castelló milloren el seu domini de les llengües europees.

Al llarg de tot el matí del dimarts passat els escolars de Secundària (ESO i Batxillerats), del IES V. Gandia, del Col·legi Hernández i del Col·legi Sto. Domingo, assistiren al Teatre IDEAL a la representació de dos obres de teatre en anglès, representades per la companyia La Tourné Teatro i adaptades al seu nivell de competència.

Així tingueren l’oportunitat de contrastar el seu nivell de competència comunicativa en aquest idioma en escoltar les intervencions dels artistes anglesos que les interpretaren i en contestar a les preguntes formulades pels mateixos intèrprets en el tram interactiu de les obres.

Aquesta és una activitat propiciada pels centres escolars, mitjançant la Comissió d’Activitats Extraescolars del Consell Escolar Municipal.

La Comissió d'Activitats Extraescolars del CEM

 


 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu