Notícia

Els escolars de Castelló celebren el Dia Mundial de l’Arbre

Els escolars de Castelló celebren el 'Dia Mundial de l’Arbre' plantant arbres al paratge de la Font Amarga.

Dijous i divendres de la passada setmana (31 de gener i 1 de febrer) l'alumnat de 6é de primària dels col·legis de Castelló (Severí Torres, Hernández i Sto. Domingo), de 1r d ESO de l'institut 'Vicent Gandia' i del Centre Ocupacional 'El Castellet' celebraren el dia de l'arbre.

Els dos dies eixiren d'excursió a la Font Amarga per a replantar la zona d'esplai amb pins, carrasques i sabines, subministrades per la Conselleria de Medi Ambient, en el marc del seu programa per a conscienciar la societat, i especialment els més menuts, sobre la importància de conservar els boscos i els espais naturals.

Els dos dies van estar assessorats per l'equip de Parcs i Jardins de l'Ajuntament, amb la col·laboració del professorat i l'alumnat del Cicle de Formació Professional de Grau Mitjà d'Agricultura i de l'alumnat del Programa d'Aula Compartida de l'IES 'Vicent Gandia ' i del professorat i l'alumnat del Programa de formació per a l'ocupació 'Castelló t'Avalem, Fase 2'. A tots ells el nostre agraïment per la seua inestimable col·laboració. .Encara que l'oratge estava prou inestable i molest, la bona predisposició i harmonia entre tots els participants propiciaren dos dies de saludables excursions, fruint de la companyonia d'amics i companys, ajudant a cuidar el planeta, recuperant una parcel·la de l'espai natural més proper del nostre territori.

Piqueu damunt de la imatge per veure totes les fotos!  

La Comissió d'Activitats Extraescolars del CEM


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu