Notícia

L’aplicació d’À Punt Mèdia ja es pot trobar en dispositius Apple TV

L’aplicació fa possible veure tots els programes de TV i els podcasts, la programació de La Colla i també la televisió i la ràdio en directe.

À Punt Mèdia ha llançat hui la segona aplicació per a les smart TV, en aquest cas per a dispositius Apple TV. El 30 de novembre va llançar la primera d’aquestes aplicacions (cinc previstes inicialment) per a dispositius amb Android.

Les aplicacions permeten veure tots els continguts audiovisuals d’À Punt que estan en el web (www.apuntmedia.es): vídeos, podcasts o programes. A través d’aquesta ferramenta, també es podrà seguir l’emissió en directe de la televisió i de la ràdio, així com les emissions exclusives en línia.

Aquest llançament representa un nou pas en l’objectiu d’À Punt d’adaptar tots els continguts als nous hàbits i dispositius. El primer pas d’aquesta estratègia va ser el llançament del web, l’abril passat. Després vingueren les aplicacions per al mòbil generalista, al juny; de La Colla, al juliol; i d’Els Bíters, al novembre; totes elles disponibles de forma gratuïta per a Android i iOS.

À Punt

 

Mots clau
: À Punt
Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny