Notícia

15 Premis a joves que denuncien la violència contra les dones

Estos premis, convocats per l'IVAJ, estan dotats amb 500 euros cadascun. El seu objectiu és promoure una visió jove de la violència contra les dones i reconéixer les propostes joves que ajuden a sensibilitzar a la societat valenciana sobre este problema social i la dotació dels guardons es destinarà a la realització d'activitats culturals.

A la convocatòria, que es realitza amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, s'han presentat 26 centres educatius i dues associacions juvenils: 19 de la província de València, 7 de la d'Alacant i 2 de la de Castelló, que han optat als tres premis, de 500 euros en cadascuna de les cinc modalitats artístiques de fotografia, vídeo, arts escèniques, música i arts plàstiques.

Les primeres categories són les que més obres han reunit, 18 en fotografia i 18 vídeos, seguides de 14 treballs d'arts gràfiques (cartells i còmics), 4 de música i 3 d'arts escèniques.

Premis IVAJ #Noemtoqueselwhatsapp 2018-Fotografia

Fotos premiades

L'IES Vicente Gandia de Castelló amb 'Trenca l'Espill'; el Col·legi Martí Sorolla de València amb la sèrie 'Tres violències' i l'IES Mediterrani de Torrevieja amb la sèrie 'Amar-res ' han resultat guanyadors dels Premis IVAJ #Noemtoqueselwhatsapp 2018 en la modalitat de fotografia.

Així mateix, s'ha atorgat una menció honorífica a la fotografia titulada 'No et deixes atrapar' presentada pel IES Vicente Gandia de Castelló.

Links amb les notícies al voltant del concurs de l’IVAJ #noemtoqueselwhatsapp 2018 i on apareix l’IES.

LINK 1 (IVAJ)

LINK 2 (IVAJ)

LINK 3 (EUROPAPRESS)

LINK 4 (ELPERIODIC.COM)

IES Vicente Gandia

Mots clau
: IES Vicente Gandia