Notícia

Marrahí tomba al campió

Marrahí torna a una final de l'individual quatre anys després  © Ulisses Ortiz
Marrahí torna a una final de l'individual quatre anys després © Ulisses Ortiz

U. Ortiz, F. Fort / El Genovés.

PilotaViu.com

Després d'un cap de setmana marcat per cancel·lacions i ajornaments de partides, arribava el moment de la primera semifinal a l'Individual de raspall, on s'enfrontaven Ian i Marrahí. 

La treta afavoria al de Castelló. Tot i això, els dos primers quinzes de la partida foren rojos. Però la partida s'esperava igualada i Marrahí, amb dos tretes directes, empatà el resultat. La cosa anava de bo, l'inici de la partida no era de tanteig. Al remat, el primer joc va ser blau. 10-5 per a Marrahí.

Passava Ian a la treta i feia el primer quinze directe, demostrant que no anava a deixar-se guanyar. Marrahí i Ian intercanvien pilotades i finalment el segon joc acabà com començà: amb el quinze directe des de la treta, que es demostra com l'arma decisiva de la partida.

Amb l'empat a 10 en el marcador, la treta era per a Marrahí. En poc més de quatre minuts s'emportava el joc net a la butxaca. 15-10 de color blau.

La treta estava sent la clau de la partida i Marrahí tenia l'avantatge d'haver tret el primer. Qui trencara la treta tenia mitja partida en la butxaca. Amb eixa idea en el cap el de Castelló lluitava per endur-se el gat a l'aigua. Però Ian no anava a deixar que agafara massa avantatge. Amb el parcial a dos, Marrahí feia el val per a continuació demostrar una gran defensa que li donaria l'avantatge que li calia.

Amb un 20-10 i la treta a favor seu, el de Castelló ho tenia de cara. Començà bé, però Ian es va defensar bé i li apretà. Però si Ian apretava, Marrahí encara apretava més. De 30 iguals a val, joc i «lo altre». 25-10.

La partida ha tingut color blau. Foto: Ulisses Ortiz

Marrahí ha tornat

Ara ja podem dir que Marrahí torna a una final del mà a mà. Amb la satisfacció d'optar al títol, sols li queda esperar rival. Serà Moltó o Seve, i se sabrà qui dels dos serà l'afortunat en la partida de dissabte en la Llosa de Ranes.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual de raspall, punxeu ací: XXXII Individual Bankia de Raspall.

Font de la notícia PilotaViu.com

Font
: