Notícia

El Col·legi Hernández subcampions de raspall

Alumnes del Col·legi Hernández subcampions provincials de raspall en la categoria d'alevis
 
El passat dissabte 14 de maig tingueren lloc a Moixent les finals de raspall 2016 de la província de València. Arnau Verdú, Antonio Mateu i Diego Vidal, de l'Escola de Pilota El Moro d'Alcàntera-Càrcer, sent els dos primers alumnes del col.legi Hernández s'enfrontaren als xiquets de l'Escola de Pilota d'Oliva en una final molt disputada i emocionant en què els dos equips ho donaren tot per aconseguir guanyar, i que finalment acabà 15-25 a favor dels d'Oliva.
 
L'afició d'Arnau i Antoni per la pilota  començà al Col·legi Hernández de Castelló de la Ribera, centre on el compromís per la pràctica i difusió de la pilota valenciana és total. Actualment són alumnes de 5é, i el curs passat participaren en el Projecte Educatiu Pilota a l'Escola en què arribaren a la fase final. A més, formen part de l'Escola de Pilota Alcàntera-Càrcer des dels 7 anys i foren els tercers classificats de la categoria de benjamins en els JECV de One Wall Parelles celebrat a Massamagrell en 2013.
 
 
El pròxim cap de setmana Antoni, Arnau i Diego jugaran una partida per a classificar-se en tercer o quart lloc en la competició autonòmica de raspall. Des d'ací els donem el nostre suport i els desitgem que continueu jugant a pilota valenciana amb la mateixa afició i il·lusió. Endavant xiquets!