Notícia

Marató Solidari amb Equador

El dissabte 14 de maig de 18h a 21h va tindre lloc una Marató Esportiva i un Rastrell Solidari al Parc de L’Estació a benefici de les víctimes del terratrèmol d’Equador. També es va fer una arreplega en vidrioles per tot el poble.
 
Des d’ací volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat, especialment a:l’Ajuntament, a l’Associació de Comerciants de Castelló, al Grupo Carrefour, Impacte Gym, Project Fitness (La Pobla LLarga), Grup de Ball “Shake my mind”, al Centre Social La Sardinera, IES Vicent Gandia, Col·legi Hernández, CEIP Severí Torres, Col·legi Santo Domingo, Estanc de Massalavés.

El Consol de l’Equador a València En Gabriel Monge Fierro va excusar la seua assistència per motius d’agenda però ens agraeix la mostra de solidaritat i ens garanteix que amb les ajudes es podrà pal·liar les necessitat més urgents per a resguardar la vida de les persones i garantir les seues activitats diàries.
 
 
S’ha fet un ingrés en el número de compte que ens ha facilitat l’Ambaixada de l’Equador i coordinats amb el Consolat a València. A més, els hem demanat que tot allò que hem arreplegat al nostre poble volem que vaja a reconstruir una de les escoles de la zona afectada que estan plenes d’enderrocs.
 
Tots els voluntaris que hem coordinat aquestes activitats volem agrair la solidaritat mostrada pel nostre poble, així com tots els missatges de recolzament que vam rebre al llarg de la jornada.
 

També es va fer una rifa amb els obsequis oferits per l’Associació de Comerciants i volem dir-vos que encara es poden retirar els premis a la Perruqueria Sants.
 
Números rifa premiats:
 
93: Fruites i verdures Sara
181: Calçats Albero
105: Perruqueria “Sants”
213: Satorres Tintoreria
221: Estètica Magda
21: Fruites i verdures Sara
10: L’Olivera
6: Drogueria “El Mercat”
293: Perruqueria “Sants”
219: Calçats “Gent Jove”
269: Perruqueria Sants
89: Calçats “Gent Jove”
226: Drogueria “El Mercat”
58: Perruqueria “Sants”
211: Perruqueria “Sants”
223: Pintures “El Calsinar”
110: Estanc Massalavés
 
Grup de voluntaris