Notícia

Gran assistència al Sopar Solidari Contra el Càncer

La Junta Local Contra el Càncer de Castelló va organitzar el passat dissabte 1 de setembre al Parc de l'Estació el Sopar Solidari Contra el Càncer 2018, amb una gran assistència per part de la ciutadania castellonera que omplia de gom a gom l'esplanada del Parc situada enfront del Mercat Municipal.

Al sopar van participar més de 300 persones, també hi havia muntada una taula denomina "ZERO", que representava tots i totes les Castelloneres que no van poder anar i volien col·laborar amb la JLCC, que van ser molts, més d'un centenar.

Des de la JLCC volem agrair a totes les persones que van assistir al sopar i en especial a les de la taula "ZERO", ja que gràcies a elles s'han pogut recaptar 3.610,00 € amb la venda de tiquets i la rifa que es va realitzar desprès del sopar sortejant més de 60 regals que van ser donats per empreses i comerços castelloners.

L'organització del sopar solidari en gran part va ser possible a les empreses i comerços del poble que desinteressadament van col·laborar aportant regals, beguda, menjar i fruita per al sopar, venent tiquets i fent el que estava dins de les possibilitats de cadascú, des d'ací volem agrair a tots ells la seua col·laboració amb la Junta Local Contra el Càncer de Castelló.

Per últim agrair a l'Ajuntament de Castelló tot el seu suport i facilitats a l'hora d'utilitzar espais públics.

Els 3.610,00€ recaptats han sigut ja ingressats en el compte de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) en la qual forma part la Junta Local Contra el Càncer de Castelló (JLCC), l'AECC és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d'utilitat pública que porta 64 anys treballant en la lluita contra el càncer. L'AECC integra malats, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L'AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, a dia de hui, l'entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d'euros compromesos en més de 250 projectes a tot l'Estat espanyol.

Moltes gràcies a totes i a tots i esteu atents que estem preparant nous esdeveniments.

Per veure i baixar les fotos relacionades amb el sopar piqueu ací.

Junta Local Contra el Càncer de Castelló