Notícia

Sopar de lliurament del Premi Soler i Estruch 2018

Sopar 2017
Sopar 2017 / Joanjo Puertos

Informació d'última hora: L'Ajuntament de Castelló informa que el sopar de lliurament del Premi Soler i Estruch 2018 que s'havia de celebrar hui a les 21.30h a la Plaça de l'Ajuntament, es trasllada al Mercat Municipal per la forta inestabilitat de l'oratge pronosticada per a la vesprada i la nit de hui.

El proper divendres 7 de setembre se sabrà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch i de la totalitat del Certamen Literari Castellum Ripae, convocat per l'Ajuntament de Castelló.

Serà durant un Sopar literari a la Plaça de l'Ajuntament de Castelló (Per saber l'ubicació clica ací), al bell mig del poble. Conduirà l'acte Amàlia Garrigós i estarà amenitzat pel grup musical ESIR. El sopar comença a les 21,30 h. i es pot triar un menú de carn, peix o vegetarià.

Es poden adquirir tiquets per al sopar a 17,50€ al número 664 297 296 i a la Biblioteca Pública Municipal "Joan Fuster" en horari de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 20.30 h., fins el proper dimecres 5 de setembre.

Cartell

El Certamen literari Castellum Ripae està format pel premi de poesia infantil “Ausiàs March” (dirigit a alumnes de primària del poble) i el Premi Soler i Estruch.

Al premi Soler i Estruch s'han presentat 33 originals i el/la guanyador/a rebrà 2.500 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent i veurà publicada l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent.

L'any passat va guanyar l'obra "Set Pecats", de Carles Castell  ha estat publicada per Edicions del Bullent. Es tracta d'un recull de set contes que agafen el títol, i la trama narrativa, dels set pecats capitals: Supèrbia, Gola, Ira, Peresa, Luxúria, Avarícia i Enveja. El protagonista de cada història és un escriptor o escriptora, en el sentit més ampli del terme, que en l’exercici de la seva activitat es veu abocat a caure en un dels set pecats capitals.

Altres guanyadors són La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel VidalVestida de lluna, d'Elvira CambrilsTot interior, d'Enric CampsPell de gat, de Ma. Victòria LovainaHumors agres, de Sico FonsEfectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser o El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.

Font de la notícia: Edicions Bullent

 

Font
: