Notícia

El C.O.M ‘El CASTELLET’ participa en la IX Carrera Popular de XÀTIVA

El C.O.M  ‘El CASTELLET’ ha participat hui en la IX Carrera Popular de XÀTIVA , disputada pels carrers d'aquesta ciutat . Al final l’oratge ha respectat la realització de l'esdeveniment esportiu , el qual ha destacat per la massiva participació d'altres centres .
 
Cal destacar que  EL C.O.M ‘El CASTELLET’  ha obtingut uns resultats excel·lents en la prova . El nostre usuari Claudio Marcelo Ratti ha obtingut el primer lloc en la carrera dins de la categoria de corredors masculins . Per altre costat la nostra usuària Bàrbara Sala , ha obtingut el segon lloc en la categoria de carrera femenina . Tot un èxit del  C.O.M , en el qual es veu recompensat l'esforç físic setmanal dels usuaris en la dedicació i preparació d'aquestes proves esportives .
 
Finalment senyalar la importància de dies com hui , en els quals tots els usuaris ,  canvien les activitats diàries al centre , per activitats a l'aire lliure i d'integració social en usuaris d'altres centres diferents (residències, centres ocupacionals, centres educatius.

  

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu