Notícia

Primer acte del nou projecte de l'Aplec de la Ribera

El nou projecte comarcal de l’Aplec de la Ribera triarà el seu logo en una jornada farcida de diverses activitats, el dissabte 30 d’abril, al C.S. La Sardinera de Castelló de la Ribera.

La nova plataforma, formada per persones provinents d’assemblees populars, centres socials i associacions de les comarques del Xúquer, votarà en assemblea oberta el seu nou logotip entre un seguit de propostes enviades per dissenyadors compromesos.

Les activitats que ens han preparat des de l’aplec per als veïns de la ribera del xúquer són: RUTA SENDERISTA “UN TERME EN VERS”, a les 10h, consta d’una passejada pel terme castelloner amb recitals en la natura de la mà de joves poetes de la comarca com Cristià Campos o Adrià Roses.
 

Eixida des del Poliestportiu Municipal Antonio Escuriet, hi haurà dutxes per a endreçar-se al finalitzar.

PAELLA POPULAR per dinar al centre social. Cal reservar per telefon, al 687179850, o al correu de l'aplec aplecdelaribera@gmail.com.

ASSEMBLEA OBERTA a les 16h, amb la presentació de les propostes de logotip i la posterior votació per escollir la nova imatge d’aquest projecte col·lectiu. La persona guanyadora s’emportarà un lot de productes, donats desinteressadament per productors artesans de la comarca.

CONCERT a les 17h, amb ELS ULLALS (Sueca), MI SOSTINGUT (Castelló-LaPobla) i X-TENCIL (Xàtiva).
 

 
Aplec de la Ribera
Mots clau
: Aplec de la Ribera

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu