Notícia

I Gala de l’Esport al poble de Castelló

Fotos: Joanjo Puertos
Fotos: Joanjo Puertos
Des de la Regidoria d’Esports es plantejà la idea de mostrar al poble tot l’esport que es fa i donar-li la importància que es mereix. Tant les associacions esportives, escoles esportives com veïns i veïnes que fan esport a nivell individual i, a més, amb uns resultats notoris.

L'objectiu principal d'aquesta Regidoria és impulsar la pràctica de l'esport per a tots els veïns i veïnes del poble de totes les edats, que dóna com a resultat poder gaudir d'una vida saludable i que, al cap i a la  fi, repercuteix en la nostra societat i en l'herència que els deixem a futures generacions.


Cal esmentar, també, el Consell d’Esports i l’impuls que li està donant la Regidoria, amb tots els clubs, associacions i escoles del poble que han fet possible, per primera vegada, celebrar una gala  al nostre poble, on cada associació té la llibertat de guardonar un equip o persones amb una gran trajectòria al club, persones que han rebut el suport d’aquestes associacions i que sense elles, no podríem tirar endavant com a títol individual pel palmarès de l'any esportiu anterior, per tot l’esforç i dedicació a un esport per vocació i afició.

I la millor manera de reconèixer l'esforç i el sacrifici dels nostres esportistes era guardonar-lo, el reconeixement que els esportistes es mereixen.
 També volem agrair a totes les persones que han fet possible que el dissabte gaudírem d’una vesprada tan esportiva i emotiva, tant els guardonats i convidats com el públic en general i al Grup de funky d'Ivan, que amb el ball que obrí la gala ens va deixar sense paraules a tots els que estàvem a l’auditori.

Agrair a Joan Estruch la seua col·laboració i agrair-li l'entrega de tots els guardons durant la gala.
 

I als presentadors, Òscar Martí i Aida Garrido amb un guió entretingut i reivindicatiu, perquè calia recordar el lloc de les dones en l'esport, i ho van fer amb molta il·lusió per part dels dos.

A les hostesses, per la seua tasca de coordinació amb l'entrega dels guardons i tota la feina que no es veu i que van realitzar de manera voluntària.
 

Als tècnics de llum, so, informàtics i l’encarregada de protocol.

A Josep Alfons, per realitzar el guardó que va ser entregat a tots i es quedarà com a mostra en les properes gales.
 

Cal anar millorant certs aspectes per a properes edicions i anime a totes les associacions i clubs esportius que no han pogut estar per diferents raons a estar al consell esportiu i participar i aportar propostes i idees que milloren l'hàbit dels diferents esports que es fan al nostre poble.


Guardonats de la I Gala de l’Esport a Castelló.


Bicinatura
Felipe Tudela
 

Club Ciclista de Vva. De Castellón
Jose Daràs Martínez
 

Club Ciclista de Vva. De Castellón
Pascual Momparler Guardiola
 

Club d'Atletisme El Castellet
Jacob Romero Sala
 

Club d'Atletisme El Castellet
Pedro Rodrigáñez Iglesias
 

Club de Tennis Castellonense
Raquel González Vilar
 

Club de Tennis Castellonense
Carles Borja Ordinyana
 

Escola de Futbol Castelló
Benjamins

 
Escola de Futbol Castelló
Querubins


Escola d'Handbol Castellonera
Emili Pons Pons i Juanra Martorell Benavent
 

Karate
Andrea Herrero Sala
 

Club de Pesca La Madrilla
Elies Gilabert Domenech
 

Club de Pesca La Madrilla
Luís Solanes Salinas
 

Club de Natació Samaruc
Marta Tolsà Pons i Bárbara Campos Albadelejo
 

U.D. Castellonense
Construccions Eliseo Pla (Cep)


Àlbum de fotos de la I Gala de l'Esport

Regidoria d'Esport
Esther Guardiola

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu