Notícia

Col·legi Hernández: Reforçant vincles amb els socis d’Escòcia

El Col·legi Hernández ha rebut aquesta setmana els socis europeus del projecte Erasmus+ KA219 Bilateral: “Our lives, our stories” (2017-2019) de la Pollokshields Primary School de Glasgow (Escòcia).

Els objectius claus d’aquesta associació estratègica són la recuperació de les tradicions i del patrimoni immaterial. Tot això constitueix la nostra essència i les nostres senyes d’identitat. El projecte es veu enriquit pel caràcter multicultural i la diversitat de l’alumnat de les nostres escoles.

En aquesta visita hem pogut compartir amb els alumnes de P.7 de la Pollokshields Primary School costums tan arrelades com volar la milotxa, fer mones, jocs populars, cançons tradicionals, etc... però sens dubte el valor afegit d’aquesta visita ha estat la convivència de diferents cultures al nostre centre i l’intercanvi d’experiències amb aquest centre de Glasgow que va començar a l’any 2012. Som centres agermanats i amb la trajectòria d’aquestos sis anys, ja són molts els vincles que uneixen tant a l’alumnat com al professorat d’ambdós centres.

Hem aprofitat també aquesta visitar per programar els objectius a desenvolupar en la propera mobilitat en maig, quan els nostre alumnat de 6é de Primària visitaran la Pollokshields Primary School i participaran en el “Our lives, our stories-Storytelling Festival”. Ja estem comptant els dies per tornar a vore els nostres companys i companyes a Glasgow.

Col·legi Hernández