Notícia

X Cursa i marxa Font Amarga - Les Salines

El passat diumenge 25 celebrarem la X° Curs i Marxa Font Amarga Les Salines amb una gran organització per part de la gent del nostre club. Un any més, i aquest amb l´especialitat de conmemorar els 10 anys, possarem tota la nostra il•lusió, esforç i treball al qual estem ja acostumats en cada activitat que organitzem.

Pareix mentira, però lluny queda aquell 2008. Ja fa 10 anys que començarem aquesta aventura amb l´objectiu de donar-li difusió al nostre paratge i recordar a tots els ciutadans la importància de protegir la natura. Es tracta de recordar a tota la gent que per a millorar la nostra qualitat de vida es important la pràctica d´esport i el respecte i protecció del nostre entorn. I que millor forma que donant a conèixer LA FONT AMARGA I LES SALINES a tota la gent que visita el nostre poble per a participar-hi i compartir amb totes les castelloneres i castelloners un gran dia d´esport a la natura.

Per a veure totes les fotos i baixar-les podeu cliclar ací - Àlbum Flickr - Fotos: Valerià Benetó i Joanjo Puertos

A les 8 del matí el pati del poliesportiu municipal es va omplir de tota la gent que venia a participar amb el millor dels somriures. Com tots els anys, café i uns dolços animaven la línia d´eixida. A les 9 del matí eixiren les 180 persones que participaren en la prova de 21 quilòmetres en un dia que molt tranquil, després d´uns dies on el vent bufaba molt fort, i que el diumenge ens va respectar. A les 9:15 va eixir la resta de participants en la cursa i marxa de 12 quilòmetres, en la qual participaven mes de 600 persones.

En la cursa de 21 qms. la victoria va ser per a Ruben Solves Vaya en un temps de 1:32:29, seguit molt a prop per Jose A. Perez Saura en 1:32:45. El tercer calaix va ser per a J. Llorens Perales en un temps de 1:39:09. Convertint aquesta edició en una de les més ràpides que es recorda.

Pel que fa a les dones, la victoria va ser per a Cristina de la Torre Pare en un temps de 2:09:22, en segon lloc Esther Botica Morcillo en 2:13:13 i el tercer lloc la castellonera Nati Alcover Grau en un temps de 2:15:47, estrenant-se en pujar en el podium de les campiones en la prova reina.

En la cursa de 12 qms. el guanyador va ser Fernando Martinez Gaya completant el circuit en 52:35, en segon lloc Eusebio Faus Calabuig en 53:00 i el tercer va ser Salva Honrubia Dura a 10 segons del segon.

En dones, en la cursa de 12 qms. la guanyadora va ser Alma Muñoz Soler en 1:09:39, en segon lloc Silvia Muñoz Boix en 1:10:08 i la tercera Teresa Guitart en 1:11:11.

En quan a les dades, hi ha que recalcar que la nostra es una de les proves que acull a un 50% de dones que participen, el qual es per a nosaltres una gran noticia i que esperem que anime molt més a les dones del nostre poble a la pràctica d´esports en la natura.

A la fi, al poliesportiu esperavem a la gent amb un obsequi conmemoratiu dels 10 anys de la Cursa i Marxa Font Amarga Les Salines. I com sempre, el bon ambient va ser la nota a destacar entre totes les persones que acabaven de participar.

Des del Club Multiesport El Castellet només ens queda donar les gràcies a totes les persones que ens ajuden a poder organitzar la proba; voluntaris/es, patrocinadors, autoritats, protecció civil, serveis mèdics, als fotografs i la fotografa pel seu treball i per inmortalitzar el moment…. i sobretot a Gabriel Vidal per el seu enorme treball que realitza en coordinar a totes les voluntaries, un màgnific treball i que desde el nostre club només ens queda alegrar-nos de tenir a persones així que visquen i tinguen eixe amor per la natura. Moltisimes gràcies a totes. I fins l´any que ve.

Resutats de la X Cursa i marxa Font Amarga - Les Salines

Primers classificats locals
Primers classificats locals
Club Multiesport El Castellet


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu