Notícia

Perepérez Garrido SL, premi Carrefour a la PIME agroalimentària valenciana més innovadora

L’empresa castellonera Perepérez Garrido SL ha sigut guardonada amb el premi que atorga l’empresa Carrefour a la millor Pime agroalimentària i a l’empresa valenciana més innovadora del 2016 per la vinculació del seu producte amb els productes de la terra. L’acte s’ha celebrat en les instal·lacions del Port de València, a l’Edifici del Rellotge, on també s’han desplaçat l’alcalde Òscar Noguera i la regidora de Comerç Teresa Fuster.


El premi reconeix l’excel·lent treball que des de fa temps Salvador Perepérez està executant amb els productes de la terra. L’empresa castellonera és una referència per la vinculació del seu ampli ventall de licors amb moltes de les varietats que la fèrtil terra valenciana ens ofereix. Així, podem trobar davall les marques ‘5 fanecades’, ’69 brosses’ o ‘69 moments’ tota una varietat de productes excel·lents, des d’una àmplia gamma de ginebres fins al famós licor Sanguinelli, fet amb una de les varietats cítriques més genuïnes de la nostra terra, la famosa taronja ‘de sang’ o Sanguinelli; el licor d’arròs, o les famoses Pit-roig i Gafarró que evoquen els extraordinaris ‘còctels’ d’anís sec tant tradicionals a la nostra terra. A més, els productes passegen pel món la marca fent servir el valencià com a llengua exclusiva, cosa que parla de la normalitat en l’ús comercial de la nostra llengua.


En l’acte han estat presents, a més dels representants de l’Ajuntament de Castelló, Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana i el president dels Centres Comercials Carrefour SA Rafael Arias-Salgado o Nacho Cortés. Durant el lliurament, Salvador Perepérez ha pronunciat un discurs molt emocionant amb què ha volgut agrair sincerament el premi i reivindicar els nostres productes i la importància de cuidar-los i donar-los el valor que es mereixen.