Notícia

Junta Local Contra el Càncer de Castelló, nou any amb intensos projectes

L'Associació Espanyola Contra el Càncer, representada per la Junta Local Contra el Càncer de Castelló, Junta presidida per Elisa Sala Garrido, agraeix a totes les castelloneres i castelloners la seua col·laboració, participació en tots els esdeveniments realitzats durant el 2017, projectes que han sigut determinants per a obtindre uns resultats econòmics excepcionals, amb els 13.870,41€ arreplegats l'AECC Valenciana podrà oferir més serveis i suport als ciutadans valencians.

El total dels euros recaptats durant el 2017 és el següent: de la I Volta a peu i Marxa campanya lluita contra el càncer 6.727,00 Euros, del Teatre Ames de Casa 1.535,00€ i de la recaptació feta pels castelloneres i castelloners que any rere any ens visiten a les nostres cases per a demanar la nostra col·laboració, més la recaptació de les taules de dia de Corpus 5.608,41 Euros.

I Volta a peu i Marxa campanya lluita contra el càncer - 2017

Comencem 2018 amb nous i intensos projectes en els quals la teua participació i inestimable ajuda seran, com sempre, indispensables.

Des de l'AECC ens diuen que la prevenció enfront el càncer, el suport als malalts i el foment de la investigació seran, un any mes, els eixos del seu treball.

Aquest any, continuem amb el lema "Estem Ací', amb l'objectiu de seguir apropar-nos a tots els castelloners i castelloners. I és que, si la societat valenciana ens necessita, gràcies al vostre treball, des de la Junta Local Contra el Càncer de Castelló sempre canalitzarem i organitzarem la resposta de la societat castellonera. Per això volem que tota la gent de Castelló continue sent els nostres ambaixadors en la lluita i prevenció contra el càncer.

Junta Local Contra el Càncer de Castelló