Notícia

X Cursa i marxa Font Amarga - Les Salines

Un any més ja tenim ací la X CURSA I MARXA FONT AMARGA - LES SALINES. Enguany la nostra cursa compleix 10 anys i per això estem preparant una gran prova amb la mateixa il•lusió i estima que el primer dia.

Per això, enguany més que mai, animem a totes i a tots les castelloneres i castelloners a que participen en una edició tant especial i fer un event inoblidable.

Portem molt temps preparant la prova i enguany, a banda de tots els serveis i detalls als quals vos tenim acostumats, hem preparat un record conmemoratiu per a totes i tots els participants que esperem que vos agrade.

Així que enguany des del Club Multiesport El Castellet volem animar a totes les persones a que participen en la X CURSA I MARXA FONT AMARGA - LES SALINES el proper diumenge 25 DE MARÇ a les 9:00 h del matí al poliesportiu municipal;

9:00h. EIXIDA CURSA 21 qm.

9:15h. EIXIDA CURSA I MARXA 12 qm.

Les proves estàn organitzades per l´Ajuntament de Vva. de Castellón i la col•laboració i esforç de tots els membres del Club Multiesport El Castellet i tots els voluntaris que eixe dia es sumen a la festa de l´esport i la muntanya al nostre poble.

Recordeu que la inscripció és de 12€ + 1€ sol•lidari que enguany el destinarem a l´ESCOLA DE TRIATLÓ CMEC per a poder cobrir les despeses de les xiquetes i xiquets que hi participen.

Ja podeu realitzar les vostres inscripcions a la web;

http://www.timerlap.com

25 de març de 2018

SALUT I MUNTANYA!!!!!

Cartell
Club Multiesport El Castellet


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu