Notícia

Raquel González Vilar, finalista aleví al Campionat de la Comunitat Valenciana de Tennis

La tenista de Castelló va disputar la gran final el passat diumenge al Club Tennis Dénia.

La castellonera Raquel González Vilar, que actualment forma part del grup de competició de l’Escola de Tennis Vicent Egea al CT Castellonense, es va proclamar sot-campiona de la Comunitat Valenciana el passat diumenge a les instal·lacions del Club Tennis Dénia.

El Campionat de la Comunitat Valenciana va portar a les pistes a les millors raquetes en categoria aleví, i cap d’ells va defraudar en donar el millor espectacle tennístic possible. Raquel partia com a tercera cap de sèrie  al quadre principal femení, on el nivell actualment està molt elevat.

Raquel va aconseguir superar les dos primeres rondes mostrant ser superior davant les seues rivals, tot i vindre d’una setmana exigent de competició a Barcelona i d’arrastrar unes molèsties físiques. Ja als quarts de final l’exigència fou més elevada, i Raquel degué mostrar les seues millors condicions per superar a  Sara Tatu per 6-4/6-4, i fer-se un lloc a la següent ronda. A semifinals esperava la primera cap de sèrie del torneig, Esther Romero. La tenista de Castelló va definir molt bé la seua estratègia de joc i això li va permetre superar a Esther per 6-2/7-6, que no va tenir opció de mostrar el seu joc davant el bon plantejament de Raquel.
 

Així doncs, el diumenge de matí la tenista es plantava a la gran final femenina del campionat, on la seua rival seria Irene Artigas, del Club de Tennis El Collao. La importància de l’esdeveniment bé requeria la preparació que tant la Federació Valenciana de Tennis com el Club Tennis Dénia van mostrar, i engalanaren les pistes per als últims partits de la setmana. Pel que fa a la final, Raquel no va poder superar la seua rival, perdent este últim partit per un marcador de 6-3/6-3, que no reflexa la il·lusió i el mèrit de Raquel en aquest important torneig.

Una vegada acabada la final, la pròpia Raquel  valorava molt positivament la seua participació en la final.La castellonera, de 12 anys, no va soltar la seua medalla de sot-campiona en cap moment, i era sabedora que eixa no serà la seua última final d’aquest any ni de la seua carrera esportiva.

Tanmateix, aquest mateix any, ja va tenir l’oportunitat de jugar i proclamar-se campiona de la Comunitat Valenciana per equips amb el Club de Tennis Valencia.
 
 
Accés al Campionat d’Espanya

Aquest resultat al Campionat de la Comunitat Valenciana li permetrà a Raquel González Vilar participar a l’edició d’aquest any 2016 del Campionat d’Espanya aleví de Tennis, que es disputarà a la localitat de Cieza (Murcia) a finals de juny.

Enhorabona a Raquel González Vilar per aquest resultat, al seu entrenador Vicent Egea per la tasca realitzada i al Club de Tennis Castellonense per contar en les seues pistes amb unes de les millors raquetes de la Comunitat.
  

 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu