Taller de música per la igualtat: Silenciem el masclisme


El passat dissabte va tindre lloc el taller de música per la igualtat “Silenciem el masclisme” dins la campanya DeSextressa’t, d’educació sexual-afectiva, amb motiu del 25 N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

En aquest taller, impartit per Carla Moll, professora de dansa, improvització i composició, la joventut assistent va poder aprendre sobre el masclisme enmascarat que trobem a la música i que afecta a tota la societat normalitzant conceptes intolerables com per exemple la violència contra les dones.

Tanmateix, transformarem la lletra de la cançó “Na de na” de C-Tangana de manera igualitària, reivindicant la figura de les dones en contra de la cosificació i la violència que pateixen.

Volem agraïr la presència dels Regidors d’Educació, de Joventut, i la Regidora d’Igualtat per la seua implicació, suport i ànims que donaren a les persones joves assistents.

Podreu vore el resultat de la nova cançò el pròxim dijous, en un vídeo col·laboratiu amb joves de les poblacions que formem part de Ribera En Xarxa. No s’ho podeu perdre, esteu atentes!

El pròxim 25N, silencia el masclisme!