L'alumnat de Castelló i les persones usuàries del COM planten arbres a La Font Amarga


Per commemorar el Dia Mundial de l'Arbre, que es celebra cada 31 de gener, des de l'Ajuntament vam fer entrega de plantes aromàtiques i pins a les escoles de Castelló i al Centre Ocupacional per ser trasplantats al paratge natural de la Font Amarga. Convidant així a l'alumnat a gaudir d'un matí plantant arbres a la natura.

Amb la coordinació de la Regidoria d'Educació, el dilluns 31 els grups de 6è del Col·legi Hernández i Sant Domènech van ser els primers en plantar els seus arbres. L'endemà, dimarts 1 de febrer, va ser el torn de l'alumnat de 1r d'ESO de l'IES Vicent Gandia. Finalment, el dimecres va participar l'alumnat del Col·legi Severí Torres i les persones usuàries del centre ocupacional ''El Castellet''.

Els escolars i membres del COM han estat acompanyats d'un grup d'estudiants de jardineria de l'IES Vicent Gandia de l'equip de la brigada de jardins de l'Ajuntament. Aquestos han coordinat i tutoritzat els escolars sobre el mètode de plantació perquè puguen contribuir a crear un món més verd, ja que recordem: els arbres són el pulmó del planeta.

D'una forma enriquidora i divertida, la intenció d'aquesta activitat és crear consciència de la importància de cuidar i protegir el nostre patrimoni vegetal.

Cal destacar que en tot moment s'ha seguit un itinerari per respectar els grups bombolla de cada centre, que arribaven i marxaven de manera escalonada. Així mateix, per evitar aglomeracions, durant les jornades els grups han estat repartits entre tres zones diferenciades de La Font Amarga: zona alta, mitjana i baixa.

Gràcies a totes i tots per participar-hi!