L'alumnat de Castelló i les persones usuàries del COM celebren el dia de l'arbre a la Font Amarga


Com cada 31 de gener, es commemora el Dia de l'Arbre i des de l'Ajuntament de Castelló s'ha volgut recordar i destacar l'enorme importància que tenen els arbres en la nostra vida així com en el medi ambient.
Per això, l'Ajuntament ha adquirit diverses espècies d'arbrat mediterrani perquè les escoles de Castelló i el Centre Ocupacional pogueren gaudir d'un dia on han aprés a plantar i cuidar arbres.
Amb la coordinació de la Regidoria d'Educació, el dilluns 30 l'alumnat de l'IES Vicent Gandia i Sant Domènech van ser els primers a plantar els seus arbres. Dimarts 31 de gener, ha sigut el torn de l'alumnat del Col·legi Severí Torres, Col·legi Hernández i de les persones usuàries del centre ocupacional ''El Castellet''.
Els escolars i membres del COM han estat acompanyats d'un grup d'estudiants de jardineria de l'IES Vicent Gandia, de l'equip de la brigada de jardins de l'Ajuntament de Castelló i els components del nou curs d'agricultura ecològica del LABORA. Aquests han coordinat i tutoritzat els escolars sobre el mètode de plantació perquè puguen contribuir a crear un món més verd, ja que recordem: els arbres són el pulmó del planeta.
D'una forma enriquidora i divertida, la intenció d'aquesta activitat és crear consciència de la importància de cuidar i protegir el nostre patrimoni vegetal.
Gràcies a totes i tots per participar-hi!