El cap de setmana de Duatlons va ser tot un èxit


El dissabte 1 de febrer de 2020 va tindre lloc a Castelló el II Duatló escolar amb un gran èxit de xiquetes i xiquets que participaren en categories cadets, infantils, alevins, benjamins i multideporte.

Al dia següent, el diumenge 2 de febrer de 2020 va començar a Castelló la primera prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular amb el III Duatló per Relleus Mixte de Castelló 2020, a més de tractar-se també de la seu del Campionat Autonòmic de la modalitat. Aquesta va ser la primera vegada que es celebra aquest tipus de prova en modalitat mixta que es celebra a la Comunitat Valenciana. Fins a Castelló es varen desplaçar 100 equips formats per 2 dones i 2 homes de tota la geografia valenciana.

A la fi, la victòria va ser per a CEA Bétera Triatló, seguit en segon lloc per l’equip d’Universitat d’Alacant i en tercer lloc C.T. Arena Alicante, del qual formava part el nostre triatleta local Joan Aliaga amb una destacada actuació.

I com no, destacar també la gran actuació de l’equip local que va participar del Club Multiesport El Castellet format per Ainhoa Chordà, Jose Rubio, Sara Francés i Carlos Martínez quedant en la 27 posició de 100 equips participants.

Podeu consultar els resultats piqueu ací.

Per finalitzar nomé podem donar les gràcies al Regidor d’Esports, a l’Alcalde, a la Policia Local, al cos de Protecció Civil de l’Alcúdia, Algemesi i Alcúdia de Crespins, a totes i tots els voluntaris, sense ells es impossible realitzar aquest tipus de proves que situen a Castelló com a una de les millors proves organitzades de tota la Comunitat Valenciana, en quan al tracte al participant i en quan a organització i, com no, als fotografs locals per inmortalitzar el momento amb el seu treball. Per a nosaltres son la peça fonamental per a que seguim.

Per altra banda no volem oblidar a les empreses que ens ajuden de forma desinteressada: CEP Construccions Eliseo Plà, ARINSA, EXAGRO COOP. V., Perepérez Garrido S.L., ATP ITALGRUP, VIDECA, Drogueria El Mercat, TOSCANA, Calçats Gent Jove, Calçats Albero, Forn i Pastisseria Emilio Lorente, VALENTINA SNACKS, Forn artessà Casa Pepe, Construccions Xúquer, Total Training Center, Pub Cafeteria Xaloc, Joper Trans JPT, Electrodomèstics Agustí, Optica Mínguez i Solen Gold.

A la fi gaudirem d'un gran matí d'esport que va omplir els carrers de Castelló de gent situant una vegada més el nom del poble en el lloc que es mereix celebrant un Campionat Autonòmic gràcies al gran treball del Club Multiesport El Castellet, per la qual cosa Castelló es una vegada mes un referent en l'organització de proves esportives.

Fins l'any que ve!

Salut i esport!

Club Multiesport El Castellet


Com fem sempre ací baix teniu unes quantes fotos del reportatge de Valerià Benetó i Joanjo Puertos, per gaudir i baixar-les totes les fotos del III Duatló de Relleus Mixt Castelló 2020, piqueu damunt dels noms o les imatges.

Per gaudir i baixar totes les fotos del II Duatló Escolar a Castelló 2020, piqueu damunt dels noms o les imatges – Valerià Benetó i Joanjo Puertos.