Exposició 'No em toques els whatssap' - fotos


L'exposició itinerant de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) "#noemtoqueselwhatsapp" ha estat al nostre poble entre el 6 i el 12 de maig.

La mostra consta de 20 panells, en què s'estructuren les fotografies que han fet joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència i reivindiquen el respecte i la llibertat.

Des del seu llançament, l'exposició ha recorregut innombrables municipis i centres educatius de la Comunitat. A més, l'IVAJ posa a disposició d'ajuntaments, instituts i associacions una guia didàctica.

"#noemtoqueselwhatsapp", de la col·lecció "M'importa" d'educació en valors, és un recurs que promou un desenvolupament pedagògic que mostra situacions de control i maltractament, en què la dona està vigilada o és humiliada, per a avançar en la detecció i en la denúncia d'aquestes.

En el web de l'IVAJ www.ivaj.gva.es s'actualitza un calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l'exposició en el correu culturaivaj@gva.es.