Estiu en Dansa amb Dansa «Trànsit»


Estiu en Dansa amb Dansa «Trànsit» de la companyia ‘Cocinando Danza’.

El passat dissabte 3 de juliol de 2021 es va continuar amb el projecte ‘Estiu en Dansa’ després de l’espectacle que es va realitzar el passat mes de maig, el lloc escollit va ser de nou el parc de l’Estació, a les 20.10 h va començar l’espectacle ‘Dansa «Trànsit»’ de la companyia ‘Cocinando Danza‘.

Durant tot l’espectacle els membres de la companyia ‘Cocinando Danza‘ es van fer gaudir de la dansa, disciplina que és un art consistent a expressar-se mitjançant desplaçaments i moviments del cos. Es van fer servir no sols com a forma d’expressió, també com a interacció social i com un acte espiritual.

L’ésser humà va aprendre a ballar abans que a parlar. Juntament amb el teatre i la música, la dansa és una de les tres arts escèniques que existeixen des de l’antiguitat.

L’espectacle ens va contar la història de Marga, una xiqueta que desitjava convertir-se en una guàrdia de trànsit exemplar.

Amb l’ajuda dels seus amics ens va ensenyar tot el que necessitem saber per a circular amb seguretat i fer-ho d’una manera més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Durant l’hora que va durar l’espectacle vam descobrir com els passos de vianants, els semàfors i tota mena de senyals poden convertir-se en una autèntica dansa de color, una poesia de formes i diversió sense fi.Gràcies per fer-nos gaudir de valent de TRÀNSIT, tot el públic assistent va ballar des de la cadira i per uns moments ens vam convertir en uns autèntics Trànsiters!!!