Concert de la Societat Coral el Micalet per celebrar l’any de Sant Vicent Ferrer


El Poble de Castelló celebra l’any de Sant Vicent Ferrer amb un concert de la Coral Giner de la Societat Coral el Micalet.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua de la Generalitat Valenciana (AVL) va aprovar el 28 de desembre, declarar 2019 com a Any de Sant Vicent Ferrer, en complir-se el sisé centenari de la seua defunció, ocorregut el 5 d’abril de 1419.

L’Ajuntament de Castelló ja va iniciar els seus actes commemoratius amb la realització de l’exposició «Descobrir Sant Vicent Ferrer» que va tindre lloc fa unes setmanes a la Biblioteca Pública Municipal «Joan Fuster» .

Per continuar amb aquestes celebracions, el passat dissabte 16 de novembre a les 22.00 h al Teatre Ideal van comptar amb la presència de La Coral Giner de la Societat Coral el Micalet de València, amb l’espectacle EN LO TEMPS DE SANT VICENT, el dissbate al Teatre Ideal es va fer un recorregut vocal amb la música que es feia al voltant d’aquella època a les moltes poblacions on va predicar Sant Vicent, amb les narracions d’un reportador i una reportadora d’aquells que recopilaven els seus sermons i són el testimoni de les predicacions i a més amb l’acompanyament de projeccions sobre el que s’escolta.

Ací baix teniu unes quantes fotos del reportatge de Valerià Benetó, per veure la resta de fotos, piqueu ací.