Campanya contra les 'Fakes News'


Començant amb la campanya del mes d’octubre contra les Fakes News des de la Regidoria d’Educació s’han una sèrie de xerrades en què l'alumnat de 2n d’ESO de Castelló ha participat.

Durant els dies 19 i 20 d'octubre els estudiants han gaudit d’un taller sobre La influència de la publicitat en l'adolescència. El Taller, emmarcat dins del Pla de Prevenció de les Drogodependències i altres trastorns addictius de la Diputació de València tenia per objectiu millorar l'actitud crítica enfront de diferents temàtiques que representen aspectes essencials de la vida de l'adolescent com ara cànons de bellesa, amistat, llibertat, etc. (publicitat, valors, contravalors, modes).

S'han realitzat 4 sessions formatives a l'IES Vicent Gandia, Col.legi ‘Santo Domingo i Col.legi Hernández.  Els Centres Educatius ens han traslladat que han sigut unes jornades molt interessants i necessàries en el context en què viu l’alumnat hui en dia.

Des de la Regidoria, Richard Garrigues, ha afirmat que totes aquestes iniciatives són molt valuoses per a aconseguir que totes i tots els joves de Castelló siguen conscients de la realitat en què viuen i que moltes vegades no en són.