Teatre Ideal, Castelló (Ribera Alta)

Xarrada 'Avant Dones Grans Dones Valentes', ajornada al 24 de maig

Des de l'Agència d'Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta, el passat 25 de novembre es va donar veu a aquelles dones que, sent víctimes de violència de gènere, són les grans oblidades de la societat.

Dones que pateixen una dobles discriminació, tant pel sexe com per l'edat.

Per visibilitzar i oferir recursos per identificar i atendre aquest col·lectiu oferirem el proper dia 24 de maig a les 17h al teatre Ideal aquesta xerrada-col·loqui emmarcada dins del Pacte d'Estat Contra la Violència de Gènere.

Intervindran:

Amparo Martínez Miró, Agent d’Igualtat de l’Agència d’Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta

Yolanda Gómez Fabra, Psicòloga de l’Agència d'Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Elles ens faran veure la importància de la tasca de les dones al llarg de la seua vida, exposaran el concepte de violència de gènere i les seues formes d’expressió, ens faran veure les conseqüències associades a la suma del maltractament i el pas dels anys, i ens oferiran informació sobre els mecanismes de suport als quals podem accedir.

De segur serà molt interessant!! vos esperem!!.

El recinte s'obrirà 30 minuts abans de l'inici de la xarrada i tindrem accessos d'entrada i eixida del recinte amb punts de desinfecció amb gel hidroalcohòlic i presa de temperatura. Recordeu que en cap moment ens podem llevar la mascareta.

Les cadires estaran col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa.

Dia

Dilluns, 24 de maig de 2021

Hora

A les 17.00

Lloc

Teatre Ideal

Municipi

Castelló (Ribera Alta)