Pavelló Esportiu Municipal, Castelló (Ribera Alta)

Ruta amb Acció-Ecologista Agró II

Què sabem dels nostres paratges naturals? Com podem cuidar-los? 

Acció Ecologista-Agró és una associació ecologista d’utilitat pública que des del 1983  treballen per la defensa de la natura i el nostre territori.

Gràcies a la seua experiència en diferents projectes i en la reivindicació dia a dia i la vigilància d’aspectes que afecten al nostre medi ambient, en aquest projecte visitarem els paratges naturals del nostre poble per aprendre com podem respectar-los, quina és la fauna que habita, les espècies protegides i entendre’ls per a cuidar-los adequadament.

Cada dissabte descobrirem quins secrets amagen el riu Albaida, el Terrer Roig o la Font Amarga mitjançant les següents rutes:

Ruta 2: Espècies protegides (Inscripció del 27 d’abril al 5 de maig)

Ruta on parlarem d'espècies i espais protegits, descobrirem espècies que tenim a prop com el Limonium mansanetianum. Elaborarem cartells informatius per ajudar a fer que més gent s'enamore de la vida natural.

Destinataris: joves entre 12 i 35 anys
Data: 08/05/21

Per a totes les rutes l’horari serà de 09h a 13h. A les 09h ens trobarem al punt d’encontre (Porta del pavelló del Poliesportiu Municipal Antoni Escuriet) des d’on ixirem a peu cap als diferents espais naturals del poble acompanyats pels educadors ambientals d’ Acció-Ecologista Agró.

Les rutes son completament gratuïtes i les inscripcions es realitzaran mitjançant el formulari que trobareu al web de l’Ajuntament. Les places seran limitades i per ordre d’inscripció degut a la normativa vigent de seguretat COVID.

Per a la primera ruta, trobareu el formulari d’inscripció a partir del dimarts 13 d’abril. Aquells participants que siguen menors d’edat hauran d’adjuntar l’autorització signada pel pare, mare o tutors/es legals que trobareu a l’hora de fer la inscripció de cada activitat. 

Per a més informació, podeu contactar amb Andrea (Tècnica de Joventut) mitjançant correu electrònic a joventut@castellosom.com o per WhatsApp al 647479012. 

Entra en acció! Pam a Pam, dia a dia en defensa de la nostra terra! 

Inscriu-te ací!

Model Autorització per a menors d'edat

Dia

Dissabte, 8 de maig de 2021

Hora

A les 09.00

Lloc

Pavelló Esportiu Municipal

Municipi

Castelló (Ribera Alta)