Teatre Ideal, Castelló (Ribera Alta)

Presentació del llibre guanyador del certamen 'Castellum Ripae' 2020.

Divendres 21 de maig.

19.30 h. Presentació del llibre guanyador del certamen 'Castellum Ripae' 2020.
“De persones i dimonis” de Modest Barrera.
       
L’obra de Barrera és una novel·la història ambientada en els anys 30-40 que comença amb una situació aparentment clàssica: Una jove de gran bellesa és pretesa pels fills de la família de cacics del poble i un altre obrer. Després, però deriva per altres terrenys molt menys explorats i culmina amb un final del tot colpidor. . Al Teatre Ideal.

Divendres 28 de maig.

18.00 h. Conta contes.

Felip Kervarec amb el seu espectacle «Contes de poble»: Aquesta sessió el narrador explicarà històries de poble. Felip Kervarec és d’un poble menut ple de contes i faules i vol transmetre la idea que ser de poble significa formar part d’un món exclusiu, d’un món reservat a aquells que formen part d’un entramat social del qual difícilment poden eixir, ja que tot el seu veïnat es coneix i tenen relacions entre ell i fa que sorgisquen unes històries molt especials que les fa úniques. La seua màgia s’escamparà per tots els racons de cada poble on contarà: a les pedres que tenen un lloc molt especial perquè van salvar de les aigües, al gran arbre que ocupa la plaça Major, als espais recuperats, al camí fosc, a l'antiga font o als llavadors on les seues parets estan plenes de secrets.

Dissabte 29 de maig.

Dissabtes de ruta amb Acció-Ecologista Agró
Ruta 3: Ruta: Comprar, tirar, contaminar (Inscripció de l’11 al 26 de maig)

Una de les coses que defineix a la societat moderna és el fem. En la ruta, passarem a l'acció arreplegant i classificant el fem de la Font Amarga. Farem difusió a les xarxes per a conscienciar i no veure-ho als nostres espais naturals.

Destinataris:
Grup 1: joves entre 12 i 16 anys
Grup 2: joves entre 16 i 35 anys
Grup 3: obert a tota la ciutadania

       Horari: 09.00 h a 13.00 h
       Punt d’encontre: Pavelló Poliesportiu Municipal Antoni Escuriet.

Nota: Totes les activitats tindran aforament limitat

 

Dia

Divendres, 21 de maig de 2021

Hora

A les 19.30

Lloc

Teatre Ideal

Municipi

Castelló (Ribera Alta)