Plaça de l'Ajuntament, Castelló (Ribera Alta)

Monòlegs Fresquets d'Estiu tenim en les nits d'agost

Dissabte 15 d’agost de 2020 a les 23.00 h a la plaça de l’Ajuntament, dins dels actes programats de les nits d'agost a Castelló, l'Ajuntament de Castelló presenta Monòlegs Fresquets d'Estiu. Nit d'humor a la plaça de l'Ajuntament, on podeu gaudir dels millors monologuistes valencians, Rafa Alarcon, Maria Juan i Òscar Tramoyeres.

No et pots perdre MONÒLEGS FRESQUETS D’ESTIU amb l’actuació dels humoristes valencians del moment: Rafa Alarcon, Maria Juan i Òscar Tramoyeres.

Cal recordar!!!

Tots els espectacles es realitzaran a la Plaça de l’Ajuntament, amb aforament limitat. Es marcaran els accessos i eixides del recinte. S’habilitaran a les entrades, punts de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, a més, recordem que en cap moment, ens podem llevar la mascareta. Les cadires estaran col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa i seran desinfectades abans de cada espectacle.

Estem segurs, que amb molta cura, responsabilitat i molt de seny, podrem gaudir totes i tots d’aquets espectacles de gran renom, que des de l’Ajuntament de Castelló oferim a la ciutadania com agraïment pels grans esforços fets al llarg d’aquest confinament.

Dia

Dissabte, 15 d'agost de 2020

Hora

A les 23.00

Lloc

Plaça de l'Ajuntament


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu