Trinquet Municipal de Castelló, Castelló (Ribera Alta)

I Trofeu de Raspall de Castelló 1a semifinal

Castelló celebrarà aquest mes d'agost el I Trofeu de Raspall de Castelló, estaran com a protagonistes els millors jugadors professionals de la competició de la modalitat de Raspall.

El passat dilluns 2 d'agost a les 20.00 h va tindre lloc al Trinquet Municipal de Castelló la presentació de la 1a edició del Trofeu de Raspall de Castelló, aquest es disputarà els dies 7, 9 i 14 d'agost. Prèviament es disputaran partides de juvenils, a les 17.30 h.

El trofeu començarà el dia 7 a les 19.00 h amb l'enfrontament entre Ivan, Tonet IV i Raúl (roig) i Vicent, Seve i Lorja (blau).

La segona partida serà el dia 9 a les 19.00 h i enfrontarà Marrahí, Canari i Murcianet (roig) contra Vercher, Brisca i Néstor (blau).

La gran final serà el dissabte 14 d'agost a les 19.00 h i enfrontarà els guanyadors de les semifinals.

El torneig naix per iniciativa de l'Ajuntament de Castelló amb la col·laboració de la Fundació per la Pilota Valenciana i de l'empresa Perepérez Garrido. Aquest torneig té com a objectiu revitalitzar el trinquet.

La Fundació de Pilota Valenciana qualifica el trofeu com "artilleria pesant per a la primera edició del Trofeu Castelló de Raspall.

Dia

Dissabte, 7 d'agost de 2021

Hora

A les 19.00

Lloc

Trinquet Municipal de Castelló

Municipi

Castelló (Ribera Alta)