Teatre Ideal, Castelló (Ribera Alta)

Escena Erasmus. Obra de Teatre: “El viatge impossible”

Diumenge 20 de juny

Projecte Escena Erasmus.

“Les Europes Menudes” és un projecte escènic que arreplega l'esperit nòmada del teatre i de la representació als pobles, amb una participació activa d'estudiants acollits per la Universitat de València dins del programa Erasmus i estudiants locals. L’objectiu final d’aquesta iniciativa és establir un pont de diàleg, convivència i col·laboració entre un grup de joves europeus i la vida social i cultural de cadascú dels municipis que hi visiten, no només per a dinamitzar-la sinó per a oferir una via de possibilitats de creixement a través de la reflexió entorn al paper de la cultura.

Jornada de convivència.

L’activitat començara amb una ruta pel nucli urbà i per terme municipal on els Erasmus visitaran els diferents indrets del poble, després un dinar d’intercanvi d’experiències.

19.30 h. Escena Erasmus. Obra de Teatre: “El viatge impossible”

Sempre hem sentit curiositat per saber què hi havia més enllà de les muntanyes, de la mar, de les estreles. Hem construït la nostra història a base de viatges.

L’Europa que habitem és filla dels moviment dels antics pobladors, de les rutes dels exploradors, dels investigadors, dels emissaris, dels viatges dels soldats a les guerres, dels viatges dels pelegrins i dels estudiants que des del S. X han caminat pel continent per a ampliar els seus coneixements. Al Teatre Ideal

Entrada gratuïta.

Dia

Diumenge, 20 de juny de 2021

Hora

A les 19.30

Lloc

Teatre Ideal

Municipi

Castelló (Ribera Alta)