Vídeos

Els Anells Ingràvids, un projecte de la Lira Castellonera

Els Anells Ingràvids és un projecte de micromecenatge de la Lira Castellonera amb dos horitzons: el Certamen Internacional de Bandes de València i un apassionant viatge a l'illa de Jeju (Corea del Sud) on la banda de música de Castelló participarà en un altre certamen internacional, el més important d'Àsia.

Bon dia amigues i amics!!

M’agradaria que per favor, dedicareu uns minutets a veure el vídeo que us adjunte, per a tots aquells que encara no sabeu ben bé què és el projecte ELS ANELLS INGRÀVIDS.

Des de gener de l’any passat estem treballant en ell amb molta ilusió i voldríem convèncer a cada persona del poble per a ajudar-nos a complir-lo.

Amb la Lira viatgem 80 persones a un dels festivals més reconeguts del món, on ens han convidat a participar, l’illa de Jeju a Corea del Sud. Serem la primera banda espanyola que hi participa i serà un fet històric del que podreu participar comprant un llibre (25€) on cadascú que col·labore, apareixerà al llibre, noms i cognoms, com a reconeixement de l’ajuda realitzada i deixa forma passar a ser part de l’història de la banda i de la societat del nostre poble.

Si necessiteu més informació me podeu cridar o escriure, estaré encantat de contar-vos esta apassionant aventura.

Moltes gràcies
Carlos Benetó Grau

www.elsanellsingràvids.com