Notícia

Castelló acollirà la segona prova del Ier Circuit de Duatlons Ribera del Xúquer

Castelló acollirà la segona prova del Ier Circuit de Duatlons Ribera del Xúquer – Caixa Popular i el Campionat Autonòmic de Duatló per relleus el pròxim 4 de Febrer

Així s'ha donat a conèixer durant la presentació d'aquesta competició esportiva única fins ara en la comarca i en la qual s'espera que participen més de tres mil persones.

Alzira, 10 de gener de 2018. Les localitats d'Alzira, Carcaixent, Algemesí, Albalat, Villanueva de Castellón i Antella seran l'escenari en el qual aquest 2018 es dispute el Ier Circuit de Duatlons Ribera del Xúquer- Caixa Popular.

El treball i col·laboració dels sis clubs de triatló d'aquests municipis: el Club Triatló Alzira, el Triatló Vialterra Algemesí, el CEC Antella, el Club de Triatló Carcaixent, el Club Multiesport el Castellet i Club de triatló Tralbalat, ha fet possible l'organització d'aquest circuit que donarà començament diumenge que ve, 28 de gener, amb la celebració del V Duatlón d'Alzira.

El president del Circuit, Jaume Noguera, ha destacat, la unió i la bona col·laboració entre els clubs implicats per aconseguir fer d'aquest circuit un referent provincial.

Per la seua banda, Paco Alós, responsable de Relacions Institucionals de Caixa Popular, ha mostrat el respatler de la seua entitat cap a aquest tipus d'iniciatives i el seu compromís amb l'esport per a desenvolupar uns hàbits de vida saludables,així com també, la socialització de qui la practiquen.

També ha estat present en aquesta presentació Horte Gómez, regidora d'esports del poble de Castelló, qui ha destacat la vocació, esforç i voluntat del Club Multiesport El Castellet. El club, amb el recolzament de la regidoria d'esports i de l'ajuntament, han aconseguit que Castelló siga seu de les Jornades tècniques així com la Gala Final de temporada de la Federació de Triatló. També s'ha posat en marxa l'Escola de Triatló, per a xiquets de 6 a 16 anys (més informació de l'escola: 650163031). A més a més, en 2018 Castelló albergarà la seu del Campionat Autonòmic de Duatló per relleus i una prova de duatló Fase Provincial dels Jocs Esportius Vialterra

L'acte de presentació de l'I Circuit de Duatlons de la Ribera del Xúquer- Caixa Popular ha tingut lloc en la Mancomunitat de la Ribera Alta i ha comptat amb la presència del seu president, Txema Peláez, qui ha assenyalat que l'ens comarcal va a estar al costat d'aquest tipus d'iniciatives que ajuden a conformar una major vertebració del territori.

Les dates de les competicions seran:

28 de gener- V Duatló d'Alzira i IV Duatlón de la Dona.

4 de febrer- I Duatló de relleus de Castelló

18 de febrer II Duatló d'Antella

4 de març I Duatln Ciutat de Carcaixent

7 d'abril Duatló Vialterra Algemesí i Duatló per parelles

27 d'octubre Duatló per equips d'Albalat de la Ribera.

Les inscripcions al circuit poden realitzar-se ja a través de la web de la Federació Valenciana de Triatló, www.triatlocv.org. El preu conjunt per a realitzar les 4 proves individuals és de 72 euros.

En quant a la prova de Castelló, será en format duatló per relleus, on cada component d'un equip de 3 duatletes (masculí, femení o mixt) realitzarà una distància SuperSprint (2'5km de carrera, 10km de ciclisme i 1,5km de carrera) abans de donar el relleu, siguent l'últim relevista qui entrará a meta.

Tot i que la prova és Campionat Autonòmic, és una distància molt assequible per a totes aquelles persones que vulguen iniciar-se en aquest esport i s'espera una gran afluència d'esportistes amateurs i debutants. Les inscripcions ja estan obertes a la web de la Federació Valenciana de Triatló a un preu de 45€ per equip

Quant als premis del Circuit rebran, a nivell individual, trofeu o medalla els tres primers classificats de la general i de cada categoria, tant masculins com femenins. Els clubs comptaran amb un premi en metàl·lic de 350 euros per al primer classificat, 250 euros per al segon, 150 euros per al tercer, també tant en les categories masculina com femenina.

Cartell
Vicent Grimaltos Ribes

Oratge

Hui
Màx: 22 ºC Mín: 18 ºC
Demà
Màx: 22 ºC Mín: 14 ºC


Butlletí

Dóna’ns la teva adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu