Notícia

Els Reis Mags omplen de màgia i il·lusió Castelló

Les seues Majestats els Reis Mags d'Orient van arribar ahir de vesprada a Castelló i van repartir milers de regals en la nit més màgica de l'any.

Els Reis Mags van quedar contents ahir amb la seua rebuda, vista l'abundància de regals que aquest matí s'han trobat els xiquets (i majors) de Castelló,. I no era per a menys, la Plaça de l’ajuntament es va omplir de centenars de xicotetes cares il·lusionades per veure de prop les seues Majestats després del seu llarg viatge, venien des d'Orient, encara que abans ja havien parat al Parc de l’estació i a l’Església.

Castelló va demostrar ahir que estava esperant aquesta nit màgica, sols calia veure el recorregut des del Parc de l’estació, passant per l’església, Melcior, Gaspar i Baltasar es van trobar amb una gran comitiva que anava a acompanyar-los fins l'Ajuntament. La Banda Juvenil ‘Lira Castellonera’ posava la màgia en l'ambient, obria la desfilada amb la seua tradicional ambientació, seguits pels tres Patges Reals i després la carrossa que portava fins la plaça les Majestats d'Orient.

Una vegada a la plaça, els reis van ser rebuts amb focs artificials. Melcior, Gaspar i Baltasar van entrar saludant i parlant a molts xiquets i xiquetes de Castelló als quals va garantir que van arribar a Castelló carregats de regals.

Un dels moments més especials es va viure quan Les seues Majestats van entrar a l’església on van adorar el Xiquet Jesús.

La comitiva Reial va aplegar sobre les 17:30 hores a Castelló, concretament al parc de l'estació i a l'esplanada del Mercat Municipal es va fer la recepció oficial, seguidament, ses majestats pujaran a les seues carrosses i passejaran pel nostre poble fins l’arribada a l'ajuntament, els Reis Mags van fer lectura del manifest i feren cantar la tradicional cançó als nostres xiquets i xiquetes.

Aquest any els encarregats d’organitzar la recepció de ses Majestats han sigut la Junta Local Fallera i l’Ajuntament de Castelló.