Notícia

Presentació del nou disc de Rafa Estrada ‘Cel immens’ un cant a la germanor, l'amistat i la llibertat

Divendres 1 de desembre, a les 19.00h, al local de la Societat Musical, Rafa Estrada presenta el seu nou disc que ha titulat ‘Cel immens’, disc on participa gent de Castelló.

El disc va nàixer com una continuació del darrer Poesons; és a dir, un homenatge als poetes que m'estime. Si en el disc anterior foren als nostres Marc Granell, Estellés i J.Manel Vidal, i participaren Andreu Valor, Pep Gimeno Botifarra, Josep Nadal... en aquest, els poetes elegits són dos dels grans poetes del segle XX: l'italià Cesare Pavese amb el seu Vindrà la mort i tindrà els teus ulls, Joan Vinyoli amb el seu poema Sovint, Lluís Llach amb una versió del seu Jo sé, dues cançons meues: Cel immens i Cronos, i un cant al poble de Carrícola, lletra del nostre Tobies Grimaltos i música meua, un cant coral on han participat els rapsodes Vidal i Eduardo Benetó, i músics del nostre poble.

El disc és un cant a la germanor, l'amistat i la llibertat

El disc reflexiona sobre la dignitat de persones i pobles, el pas del temps i la mort. Temes on hem buscat un equilibri amb les músiques que l'acompanyen: bossa nova, jazz, clàssica, cançó d'autor i d'arrel tradicional. El disseny i la maquetació ha estat realitzat per Maria Estrada, que també ha fet el vídeo sobre el poble de Carrícola.

Us esperem!

Cartell

Mots clau
: Rafa Estrada

Oratge

Hui
Màx: 22 ºC Mín: 18 ºC
Demà
Màx: 22 ºC Mín: 14 ºC


Butlletí

Dóna’ns la teva adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu