Notícia

Seve continua imparable en l'individual de raspall i se cita amb Marrahí

Seve s'està convertint en el jugador de moda d'este Individual de Raspall. Va entrar per ser campió de l'Individual sub-23 i ja s'ha classificat per a quarts de final. La seua última víctima va ser Guille. El mitger de Castelló va passar per damunt del rest d'Alzira, que va caure per un contundent 25 per 5 este dimecres al trinquet de Guadassuar.

La partida va començar amb un Seve molt centrat. Joc net per al mitger. El jove jugador té molta facilitat amb les dos mans i, a poc a poc, va anar duent la partida on volia, amb una veterania impròpia d'un pilotari de la seua edat. Seve es va imposar en tots els jocs i Guille no va poder contrarrestar el joc del seu rival ni es va sentir còmode en cap moment.

La victòria el fa accedir als quarts de final de l'Individual, on es mesurarà davant Marrahí, campió de l'Individual de 2015. Per tant, Castelló s'assegura un participant en semifinals. Marrahí no ho tindrà gens fàcil davant un Seve que està a un nivell temible. Per veure eixe confrontament de quarts de final haurem d'esperar al dia 14 d'octubre i el lloc triat serà el trinquet de la Llosa de Ranes.

PilotaVeu.com

Mots clau
: Pilotaveu.com
Font
: