Notícia

Concert del Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló amb motiu del 9 d’Octubre

/ Fotos: Joanjo Puertos

El Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló oferirà el pròxim diumenge 8 d’octubre a les 19.30 h. un concert dirigit per Miguel Pons García a l’Auditori Rex de Castelló amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre.

El repertori elegit per a aquesta ocasió tots són temes valencians, ‘el Bolero de Guadassuar’,’ les Seguidilles de Carlet’, ‘la Jota de Moixent’ i així fins 8 temes relacionats amb la nostra terreta, els arranjaments d’aquest temes ha estat a càrrec del director Miguel Pons García.

Aquest concert que el Cor vol dedicar a TOT EL POBLE DE CASTELLÓ ha suposat un vertader repte per als components del Cor, ja que han sabut captar la sensibilitat de les cançons que interpretaran, així com la dificultat. El mèrit de poder traure aquest concert endavant ha sigut de tots els components de la coral, que mai perden la il·lusió ni les ganes de treballar com autèntics professionals."

Durant aquest any el Cor de Jubilats i Pensionistes de Castelló ha realitzat més actuacions de les que venien fent altres anys i han hagut de treballar de forma més intensa en cada assaig.

Cartell
Programa
Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu