Notícia

Castelló es prepara per a les Falles 2016

Fotos: Joanjo Puertos
Fotos: Joanjo Puertos
El dispositiu especial de Falles començarà amb la instal·lació de casals i el tall a la circulació d'alguns carrers el proper 11 de març.

Després de diverses reunions de treball amb els diferents cossos de seguretat i també amb les comissions falleres, el dispositiu de seguretat per a aquestes falles ja està en marxa. Així ho han confirmat l’alcade Òscar Noguera, que han aprofitat per demanar la responsabilitat de veïns i visitants a l'hora de participar de les festes falleres. “Hem de ser un referent de convivència, de respecte, de tolerància i de civisme”, ha dit Òscar, que ha recordat també la necessitat de respectar horaris per a tirar petards, discomobils i de tancament de casals.
 

La primera acció prevista, el tall d'alguns carrers, es farà el proper divendres 11 de març i afecta els carrers on es planten falles i casals.

Sobre l'horari de tancament dels casals, es mantenen les mateixes directrius que els anys anteriors. En concret, els casals obriran fins a les 5.30 hores els dies de més afluència (11, 12, 17 i 18 de març) i fins a les 4.30 hores la resta de dies.
 

 
 
El dia de les mascletaes, 19 de març, l'operatiu de seguretat (i per tant, els talls de trànsit) començaran una hora abans, a les 12 hores.

Enguany, la crema, encara que cau en dissabte, serà a la mateixa hora. Així, les falles infantils començaran a cremar a les 21.00 hores i les grans a les 23.30 hores, amb la coordinació dels bombers, excepte la falla guanyadora que es cremarà en solitari i en últim lloc.


 
Font
: