Notícia

Naix a Castelló l'Associació Feminista i Progressista

Naix al nostre poble una associació feminista i progressista, plena de força i amb moltes ganes de treballar. Per una igualtat reial, continuem reclamant els nostres drets i justícia social. Feminista , si, del llatí fémina( DONA ), és un moviment que exigiex que hòmes i dones tinguen els mateixos drets. És simple la definició, al mateix temps que bonica. Doncs moltes vegades aquesta paraula espanta o s'utilitza com un insult, però per a nosaltres és un orgull ser feministes.

Si nosaltres no unim les nostres forces i lluitem pels nostres drets, la pregunta és : Qui ho farà ? La resposta és simple : Ningú.

Cal reconèixer els pocs hòmes que s'han adheridt a aquest tipus d'associacions, i esperem que siguen tants com nosaltres. El missatge és clar:

HOMES I DONES HAN DE TINDRE ELS MATEIXOS DRETS

Cartell

Tot ser humà naix d'una dona, fill de sa mare, germà de la seua germana, net de la seua iaia i la seua besiaia, cosí de la seua cosina i pare de les seues filles. No cal oblidar el que a nivell personal han sigut estes dones en les nostres vides. Aquesta és la nostra carta de presentació que hem fet per a la gent del nostre poble, en el que volem aconseguir una gran associació, on la cultura, la història, la música, l'activisme, la diversió, l'esport, siga un punt de trobada per a tots i on poder parlar, proposar i debatre, siga l'essència d'aquesta associació.

Vos necessitem de totes les generacions, de tots els àmbits professionals, de qualsevol associació del poble i de la resta de veïnes i veïns per a poder enriquir-nos unes de les altres i poder dur a terme aquesta tasca tan bonica, il.lusionant i necessària. El nostre primer acte serà el dia 19 de juny, en el que estem adherides com associació feminista. Proposem aquesta data per a realitzar una asamblea oberta al poble i dotar d'un nom a l'associació, en la qual s’ademtràn propostes, seguit d'una votació.

T´ ESPEREM!!!

Contacte:

col.lectiudedonesprogresistes17@gmail.com

Facebook: col.lectiu de Dones progressites de Castelló

Associació Feminista i Progressista